قبل از اینکه به شما طرز تهیه پای هلو و آناناس را آموزش دهم ابتدا لازم میدانم که اول توضیح دهم پای چیست؟ پای، یک ظرف غذا پخته شده است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می شود یا به طور کامل از مواد شیرینی ساخته می شود. در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل می شود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار می گیرد. پای بر اساس لایه خود دسته بندی می شود.
آشپزباشی شیرینی ,لایه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مای دراما روی خط تاریخ ممبر ارزان و ممبر فیک و واقعی تنهایی من لاتی مشتیا واقعی طهران ایران الموقع المعلوماتی لشیعة إفریقیا ابر کلاس مجله اینترنتی پرستو خبرنامه پمپ آب صبرم سر اومد