مواد لازم

  • گوجه سبز 20 عدد
  • جعفری تازه 300 گرم
  • نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز 3 عدد
  • سینه مرغ 2 عدد
  • شکر ، نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
 

خورش گوجه سبز یکی از دهها نوع خورش های اصیل ایرانی است که در طبخ آن از مرغ پیاز بزرگ آرد گوجه سبز رسیده و بزرگ جعفری خشک و نعنا خشک و ادویه جات مخصوص استفاده و با پلو مصرف می شود.

برگرفته از ویکی پدیا 

   خورشت گوجه سبز

   طرز تهیه : 2 عدد از پیازها را خرد کنید، نمک و زردچوبه بزنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. مرغ ها را بهمراه 1 عدد پیاز خرد کرده و بهمراه نمک ، فلفل و 2 لیوان اب بگذارید با حرارت ملایم بپزند.

در دیگچه همراه ما باشید.

جعفری ها را با اب سرد بشویید و بگذارید اب اضافی اش برود. سپس با چاقو جعفری ها را خرد کنید و به پیاز در حال تفت خوردن اضافه کنید و 5 دقیقه باهم تفت دهید. نعنا خشک را نیز اضافه کنید؛ سپس تمام این مواد را به مرغ های در حال پخت اضافه کنید ( وقتی آب مرغ نصف شد اضافه کنید ).

  Image result for goje sabz


آشپزباشی گوجه ,پیاز ,جعفری ,تهیه ,نعنا ,اضافه کنید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

. فروشگاه اینترنتی محلات مارکت آموزش نکات دامداری و دامپروری مجله خرید تو - راهنمای خرید عکس های زیبا | عکس طبیعت |عکس ایرانی بازیگران کاکو چت|چت روم کاکو| چت کاکو کاایکس اس فلزیاب،کاایکس اس طلایاب،کاایکس اس گنج یاب